lørdag den 18. august 2012

lige lidt update


Skolefoto, øller og byfest er et par af de ting som er værd at nævne fra i går.
Vi skulle have taget både enkelt- og klassebillede i 2. modul (lige oven i verdens bedste musik time, desværre), som jeg er virkelig spændt på at se! Det bliver så fedt at se vores klasse som en helhed, nu hvor vi stadig går rundt og ser hinanden lidt an.
Efter skole spiste jeg frokost med et par piger fra gymnasiet; en ny klassekammerat og hendes kusine. Vi mødtes derefter med en masse andre fra vores klasse og resten af gymnasiet, hvor vi slog os ned på en græsplæne, snakkede og drak øller. Jeg er overbevist om, at det er alt det udenfor skolen som rigtig knytter os sammen, så jeg er klar til at socialisere mig 24/7 :-)
Dette gælder også for vores hyttetur i næste uge, som sluttes af med en klassefest.
I går aftes brugte jeg så også lidt tid på at være sammen med mine "gamle" venner fra både Skørping og Støvring, da den lokale byfest blev afholdt. Det var sgu ikke et brag ef en fest, så jeg smuttede nogenlunde ædru hjem omkring kl. 2... Jeg har lovet at tage afsted igen i aften, så jeg krydser fingre for lidt mere sjov i gaden!

En anden ting jeg lige har lyst til at fortælle jer, er et opkald jeg fik i går eftermiddags. Jeg er jo tilknyttet modelbureauet Dream Models (ikke at det er meget jeg laver for dem, dog), som ringede til mig, for at høre om jeg kunne være interesseret i at lave en musikvideo. Woop woop! Det er ikke noget jeg siger nej til, så de har sendt mig afsted til kunden som forslag. Det er en video for Turboweekend, så jeg ville virkelig elske at få det job! please please please

2 kommentarer:

  1. kan man få lov at se billederne?

    SvarSlet
    Svar
    1. skolebillederne? Dem skal jeg i hvert fald nok ligge ud så snart de kommer :-)

      Slet