torsdag den 19. januar 2012

ny bog


I dag måtte jeg til rådgivning på biblioteket for at finde mig en bog. Jeg valgte at stole blindt på bibliotekarens anbefalinger og fik "Urværks-engel" af Cassandra Clare med mig hjem. Har læst et par kapitler, og den kunne faktisk godt gå hen og blive meget god. Det er endnu en fantasybog med nogle helt nye magiske kræfter, som skulle lure under Londons gader i det 18 århundrede.

Om den står der:
 
Året er 1878 og 16-årige Tessa er på vej med skib fra New York til London. Hun skal over og bo hos sin bror i London, men på kajen i Southhampton venter der ingen Nate.
I stedet ender Tessa som fange i ét af Mørkesøstrenes fangekamre, og dagligt tvinger de hende igennem øvelser, der grænser sig til tortur. Langsomt opdager Tessa, at hun ikke er et helt almindeligt menneske, for hun kan transformere sig – Skifte – til at være både døde og nulevende væsner, blot hun har én af deres personlige ting på sig. Denne egenskab vil Mørkesøstrene uden tvivl udnytte, og pludselig bliver Tessa viklet ind i et langt mareridt, hvor hun opdager at der både eksisterer vampyrer, warlocks og skyggejægere, hvor de sidstnævnte har til opgave at udrydde de mørkeste kræfter. Man kan dog også gå hen og blive forelsket i dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar